Ми використовуємо Куки!

Житньо-пшеничний хліб

Читать на русском
Автор
Житньо-пшеничний хліб
  • 3 г

    Приготування

  • 6

    порцій

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    0 Ккал

Житньо-пшеничний хліб – це вибір тих, хто цінує не тільки смак, а й користь. Поєднання житнього та пшеничного борошна надає йому особливого аромату, трохи щільнішої текстури та насиченого смаку, який відрізняється від звичайного білого хліба.

Нехай вас не лякає уявна складність, адже насправді рецепт, яким поділились на YouTube-каналі "Кулінарні витівки" досить простий і вимагає лише трохи терпіння. Результат точно того вартий: ви отримаєте смачний, ароматний і корисний хліб, який стане чудовим доповненням до будь-якої страви.

Інгредієнти

Кількість порцій:

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. img

    Змішати дріжджі, цукор, теплу воду, 3 ст. л. борошна, перемішати та залишити на 20 хв.

  2. В опару додати воду, олію, сіль, змішати.

  3. img

    Додати борошно та замісити тісто. Вимішувати 10-15 хв. Змастити олією миску, покласти колобок, накрити харчовою плівкою і залишити на 1 годину.

  4. img

    Тісто розплескати товщиною 1 см та скласти конвертом та сформувати овал. Покласти на пергамент в деко. Накрити на 30 хв.

  5. img

    Намастити водою, підпилити борошном. Поставити в духовку на 50 хв. при 180°С.