Ми використовуємо Куки!

Пиріжки з тіста філо (відео)

Читать на русском
Автор
Пиріжки з тіста філо (відео)
  • 20 хв

    Приготування

  • 8

    порцій

  • 5

Оцініть рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    0 Ккал

Зазвичай приготування пиріжків потребує багато часу та сил. Бо треба правильно вимісити тісто, чекати поки воно підійде, а потім ще правильно зліпити пиріжки. Але якщо замість традиційного тіста обрати тісто філо, час на приготування значно скоротиться.

Пиріжки з тіста філо з м'ясною начинкою на смак не поступаються класичним пиріжкам. Проте готувати їх значно швидше та простіше. А ще такі пиріжки дуже зручно брати з собою на перекус.

Інгредієнти

Кількість порцій:

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Нарізаємо цибулю та подрібнюємо часник. Підсмажуємо цибулю на середньому вогні до золотистого кольору. Додаємо часник та тимьян.

  2. До цибулі додаємо фарш та обсмажуємо. Розбиваємо грудочки, додаємо сіль, коріандр та подрібнену петрушку. Вимикаємо вогонь та додаємо натертий сир.

  3. Розрізаємо тісто вздовж на три частини. Кожну смужку тіста змащуємо розтопленим вершковим маслом, зверху накриваємо ще однією смужкою, теж змащуємо маслом, викладаємо десь 1,5 ст.л. начинки та завертаємо трикутником.

  4. Кладемо пиріжки на змащене олією деко, зверху змащуємо маслом та випікаємо 50 хвилин при температурі 180 градусів до рум'яності.