
-
2 г
Приготування
-
4
порції
-
137 Ккал
/ 100 гр
Страви з птиці користуються популярністю у господинь, оскільки готуються відносно швидко та виходять смачними. Зокрема, курку чи стегно індички можна запекти в духовці, з філе приготувати котлети, а з кісток зварити смачний бульйон. Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом оладок з індички. Вони сподобаються всім близьким.
Інгредієнти
Кількість порцій:
Основні інгредієнти
-
150 г
-
1 шт
-
30 г
-
15 г
-
до смаку
-
до смаку
-
10 г
-
1 ст. л.
Етапи приготування
-
Філе індички промити, обсушити, нарізати дрібним кубиком.
-
Перекласти м’ясо в глибоку миску, посолити, поперчити, додати до смаку інші спеції.
-
Додати, сметану, яйце, борошно та манку, перемішати.
-
Додати до фаршу дрібно нарубану зелень.
-
Закрити кришкою і залишити в холодильнику на 1 годину, щоб м’ясо промаринувалося, а манка набрякла.
-
Викласти м’ясне тісто ложкою на розігріту з олією сковороду, обсмажити з обох боків до золотистості. Накрити кришкою і протушкувати ще 5-7 хвилин при мінімальному нагріванні.
Оладки з індички виходять настільки смачними, що можна одразу робити подвійну порцію. Смачного!
Раніше ми писали, як приготувати апетитний шніцель "Цезар". Його можна подати навіть на святковий стіл.