Оладки з індички

Читать на русском
Автор
Оладки з індички
  • 2 г

    Приготування

  • 4

    порції

  • 137 Ккал

    / 100 гр

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    137 Ккал

  • Білки

    14 г

  • Жири

    9 г

  • Вуглеводи

    5 г

Страви з птиці користуються популярністю у господинь, оскільки готуються відносно швидко та виходять смачними. Зокрема, курку чи стегно індички можна запекти в духовці, з філе приготувати котлети, а з кісток зварити смачний бульйон. Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом оладок з індички. Вони сподобаються всім близьким.

Інгредієнти

Кількість порцій:

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Філе індички промити, обсушити, нарізати дрібним кубиком.

  2. img

    Перекласти м’ясо в глибоку миску, посолити, поперчити, додати до смаку інші спеції.

  3. img

    Додати, сметану, яйце, борошно та манку, перемішати.

  4. img

    Додати до фаршу дрібно нарубану зелень.

  5. Закрити кришкою і залишити в холодильнику на 1 годину, щоб м’ясо промаринувалося, а манка набрякла.

  6. img

    Викласти м’ясне тісто ложкою на розігріту з олією сковороду, обсмажити з обох боків до золотистості. Накрити кришкою і протушкувати ще 5-7 хвилин при мінімальному нагріванні.

Оладки з індички виходять настільки смачними, що можна одразу робити подвійну порцію. Смачного!

Раніше ми писали, як приготувати апетитний шніцель "Цезар". Його можна подати навіть на святковий стіл.