Пісні сичики з квасолі

Читать на русском
Автор
Пісні сичики з квасолі
  • 1 г 30 хв

    Приготування

  • 4

    порції

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    0 Ккал

Сичики з квасолі – це страва, яку готують на Сумщині. Пропонуємо її пісний варіант, якщо їсте м’ясо, обов’язково приготуйте сичики зі шкварками. Це смачно і надзвичайно ситно і як основна страва, і як апетитний гарнір.

Ця автентична пісна страва — чудова нагода потішити себе смачненьким. Як її готувати, розповіли на ютуб-каналі "Карпатські шкварки".

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Перш за все, квасолю потрібно замочити у холодній воді на ніч. Це дозволить їй швидше зваритися і стане м'якшою. Відварюємо її до м’якості та трохи охолоджуємо.

  2. Поки квасоля холоне, можна нарізати цибулю та обсмажити її до золотистого кольору. Відварену квасолю розім'яти товкачиком до стану пюре. Додати сіль і перець до смаку Додати до квасолевого пюре смажену цибулю.

  3. З вологої квасолевої маси сформувати кульки розміром з волоський горіх. На деякий час відкласти та зайнятися заправкою з часнику. Для цього часник обсмажити на олії до золотистого кольору.

Залишається лише полити сичики часниковою заправкою. Подавати їх найсмачніше з солоними огірками або квашеною капустою. Ми ділились ще одним чудовим рецептом з квасолі.