Курячі котлети з рисом

Читать на русском
Автор
Курячі котлети з рисом
  • 50 хв

    Приготування

  • 6

    порцій

  • 184 Ккал

    / 100 гр

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    184 Ккал

  • Білки

    11 г

  • Жири

    8 г

  • Вуглеводи

    12 г

Курячі котлети з додаванням рису стануть чудовим вибором для вечері або ситного перекусу. Ці котлети відрізняються своєю легкістю та дієтичністю, а рис робить їх ще більш поживними. Побалуйте своїх близьких смачною вечерею!

Інгредієнти

Кількість порцій:

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. img

    Очистіть цибулю та подрібніть її за допомогою блендера. Якщо готуєте фарш самостійно, можна пропустити цибулю через м’ясорубку разом із м’ясом.

  2. img

    Рис ретельно промийте під проточною водою.

  3. img

    Відваріть промитий рис у трохи підсоленій воді. Коли він охолоне, додайте в миску з курячим фаршем.

  4. img

    Посоліть і поперчіть суміш на смак, вбийте куряче яйце і ретельно перемішайте до однорідної маси.

  5. img

    Змочіть руки холодною водою, щоб фарш не прилипав, і сформуйте котлети з нього. Кожну котлету обваляйте у борошні.

  6. img

    Розігрійте олію на сковороді. Викладіть котлети і обсмажте їх із двох сторін по 2 хвилини до золотистої скоринки.

  7. Додайте в сковороду трохи води, щоб вона накривала котлети наполовину. Це зробить їх м’якими та соковитими. Закрийте кришкою сковороду і тушкуйте котлети близько 20 хвилин, періодично перевертаючи. Коли вода випарується, а котлети набудуть апетитного рум’яного вигляду, зніміть їх з вогню.

Курячі котлети з рисом чудові як самостійна страва, без необхідності в гарнірі. Їх також можна використовувати як основу для бутербродів або доповнення до свіжої булочки.