Ми використовуємо Куки!

Китайські пельмені

Читать на русском
Автор
Китайські пельмені
  • 1 г 15 хв

    Приготування

  • 4

    порції

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    0 Ккал

Китайські пельмені — це справжня насолода для любителів азійської кухні. На відміну від звичних вареників, ці пельмені смажаться до рум’яної скоринки, а потім тушкуються з додаванням води — завдяки цьому всередині вони залишаються соковитими, а знизу набувають апетитної хрусткої скоринки.

Особливого смаку їм додає пекінська капуста, імбир і соєвий соус. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "cookery_chronicles".

Інгредієнти

Кількість порцій:

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Замісити тісто з борошна та води до еластичної консистенції. Накрити рушником і залишити на 30–60 хвилин.

  2. Нарізати пекінську капусту дрібно, посолити й залишити на 15 хвилин, щоб пустила сік.

  3. В окремій мисці змішати фарш, натерту ріпчасту цибулю, імбир, соєвий соус, подрібнену зелену цибулю, сіль, перець.

  4. Відтиснути сік з капусти та додати її до фаршу. За бажанням додати кунжутну олію. Добре перемішати.

  5. Розкачати тісто, вирізати кружечки. Викласти начинку та сформувати пельмені з плоским дном. За бажанням сформувати декоративні "гребінці".

  6. Розігріти сковорідку з невеликою кількістю олії. Викласти пельмені, обсмажити до золотистого дна.

  7. Влити півсклянки води, накрити кришкою й тушкувати 5–6 хвилин до готовності начинки.

Подавати гарячими зі соєвим соусом або домашнім імбирним соусом. Смажені китайські пельмені — це смачний і ароматний варіант для обіду чи вечері, який легко приготувати вдома!