Смажена яловичина з апельсинами

Смажена яловичина з апельсинами
М'ясо готується дуже швидко, тому страва може бути хорошим варіантом експрес-вечері.

Складові

  • Апельсин - 2 шт.
  • Часник - 2 зубчики.
  • Яловичина -600 г.
  • Рослинна олія - ​​2 ст. л.
  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Крохмаль -1 ст. л.
  • Зелена цибуля - за смаком.

Спосіб приготування

Змішайте цедру і сік одного апельсина з соєвим соусом і часником.Другий апельсин наріжте кільцями, а кільця навпіл.Ріжте на тоненькі шматочки м'ясо і змішуйте його з крохмалем.Розігрівйте олію і обсмажте м'ясо до світло-коричневого кольору.Додайте підготовлений соус.Накрийте кришкою і тушкуйте 6 хвилин.Додайте апельсин і зелену цибулю.

Як і з чим подавати

Перед подачею полийте м'ясо соусом.

На гарнір - рис.

Смачного!