Смажена яловичина з апельсинами
- Автор
- Дата публикации
М'ясо готується дуже швидко, тому страва може бути хорошим варіантом експрес-вечері.
Складові
- Апельсин - 2 шт.
- Часник - 2 зубчики.
- Яловичина -600 г.
- Рослинна олія - 2 ст. л.
- Соєвий соус - 2 ст. л.
- Крохмаль -1 ст. л.
- Зелена цибуля - за смаком.
Спосіб приготування
Змішайте цедру і сік одного апельсина з соєвим соусом і часником.Другий апельсин наріжте кільцями, а кільця навпіл.Ріжте на тоненькі шматочки м'ясо і змішуйте його з крохмалем.Розігрівйте олію і обсмажте м'ясо до світло-коричневого кольору.Додайте підготовлений соус.Накрийте кришкою і тушкуйте 6 хвилин.Додайте апельсин і зелену цибулю.Як і з чим подавати
Перед подачею полийте м'ясо соусом.
На гарнір - рис.
Смачного!