Ні солі, ні оцту, ні майонезу: найпростіший спосіб замаринувати м’ясо
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 573
М’ясо вийде соковитим, ніжним та м’яким
Соковитий ніжний шашлик любить дуже багато, тільки кожен готує цю страву по-різному. Одні маринують м’ясо в мінералці, інші – у майонезі, а треті – у гранатовому соку. Здається, що маринад для соковитого шашлику обов’язково має включати якісь додаткові інгредієнти, крім м’яса та цибулі.
А спробуймо замаринувати шашлик у своєму соку. Для цього вам не знадобиться ні сіль, ні оцет, ні майонез – лише цибуля та спеції. Не варто переживати — солити ми його безпосередньо перед смаженням, щоб м’ясо не вийшло сухим. Рецептом ділиться "Важно знать".
Як приготувати соковитий шашлик
Інгредієнти:
- 1 кг жирної свинини;
- 3 середні цибулини;
- чорний мелений перець;
- приправи до м’яса або інших спецій.
Спосіб приготування:
- Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними кільцями. Змішуємо його з меленим чорним перцем.
- М’ясо нарізаємо порційними шматками та посипаємо улюбленими спеціями.
- Змішуємо цибулю та м’ясо зі спеціями, ретельно все вимішуємо руками. Накриваємо миску кришкою або харчовою плівкою і відправляємо в холодильник щонайменше на 8 годин, а краще — на ніч.
- Через зазначений час дістаємо м’ясо, солимо, насаджуємо на шампури та смажимо на мангалі, періодично перевертаючи.
До шашлику можна подати мариновані помідори. Вийде дуже смачно.