Усього 20 хвилин — і можна м’ясо смажити: найшвидший рецепт шашлику
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Ніжний та соковитий шашлик](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/a/30/56d720f8-04e5f5ea2847bbaf154b4b4c641ec30a.jpg?v=7180_1)
Швидше за рецепт ви не знайдете
Тепла погода завжди асоціюється з ароматним та соковитим шашликом. Цю страву любить багато хто за ніжний смак м’яса, смак і соковитість. Однак багатьох бентежить довгий час маринування — найчастіше м’ясо необхідно маринувати щонайменше кілька годин.
Разом із Shuba поділимося рецептом шашлику, який приготується за лічені хвилини – вам знадобиться лише 20 хвилин для підготовки м’яса. Смажити такий шашлик можна як на мангалі, так і в духовці, головне не пересмажити.
Як приготувати шашлик з курки на швидку руку
Інгредієнти на 5 порцій:
- куряче філе — 3 шт.;
- копчена паприка — 2 ч. л.;
- вершки – 200 мл;
- діжонська гірчиця — 1 ст. л.;
- приправа до м’яса – 1 ч. л.;
- перець болгарський червоний – 1 шт.;
- томати чері — 8 шт.;
- цибуля жовта ріпчаста — 1/2 шт.;
- сіль — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Куряче філе моєму і сухим паперовими рушниками. Нарізаємо м’ясо великими шматками, складаємо в миску. Солимо, додаємо спеції.
- В окремому посуді змішуємо вершки та діжонську гірчицю.
- Цибулю чистимо, нарізаємо кільцями та відправляємо у м’ясо. Туди ж додаємо вершкову суміш. Все ретельно перемішуємо руками та залишаємо на 20 хвилин.
- Через вказаний час нанизуємо на шампури м’ясо, чергуючи з помідорами чері та перцем, нарізаним кружальцями. Смажимо близько 10 хвилин із кожного боку або запікаємо в духовці протягом 30-35 хвилин.
Раніше ми розповідали, як приготувати шашлик із ківі. Спробуйте вам точно сподобається.