Усього 20 хвилин — і можна м’ясо смажити: найшвидший рецепт шашлику

Читать на русском
Автор
Ніжний та соковитий шашлик
Ніжний та соковитий шашлик. Фото cesmak.info

Швидше за рецепт ви не знайдете

Тепла погода завжди асоціюється з ароматним та соковитим шашликом. Цю страву любить багато хто за ніжний смак м’яса, смак і соковитість. Однак багатьох бентежить довгий час маринування — найчастіше м’ясо необхідно маринувати щонайменше кілька годин.

Разом із Shuba поділимося рецептом шашлику, який приготується за лічені хвилини – вам знадобиться лише 20 хвилин для підготовки м’яса. Смажити такий шашлик можна як на мангалі, так і в духовці, головне не пересмажити.

Як приготувати шашлик з курки на швидку руку

Інгредієнти на 5 порцій:

  • куряче філе — 3 шт.;
  • копчена паприка — 2 ч. л.;
  • вершки – 200 мл;
  • діжонська гірчиця — 1 ст. л.;
  • приправа до м’яса – 1 ч. л.;
  • перець болгарський червоний – 1 шт.;
  • томати чері — 8 шт.;
  • цибуля жовта ріпчаста — 1/2 шт.;
  • сіль — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе моєму і сухим паперовими рушниками. Нарізаємо м’ясо великими шматками, складаємо в миску. Солимо, додаємо спеції.
  2. В окремому посуді змішуємо вершки та діжонську гірчицю.
  3. Цибулю чистимо, нарізаємо кільцями та відправляємо у м’ясо. Туди ж додаємо вершкову суміш. Все ретельно перемішуємо руками та залишаємо на 20 хвилин.
  4. Через вказаний час нанизуємо на шампури м’ясо, чергуючи з помідорами чері та перцем, нарізаним кружальцями. Смажимо близько 10 хвилин із кожного боку або запікаємо в духовці протягом 30-35 хвилин.

Раніше ми розповідали, як приготувати шашлик із ківі. Спробуйте вам точно сподобається.