Три продукти, які псують смак котлет: кулінари постійно додають їх

Читать на русском
Автор
Які продукти псують страву
Які продукти псують страву. Фото shuba.life

Вони псують текстуру і перебивають смак м’яса

Ми розповідали, що можна додати у фарш для котлет для кращого смаку. Тепер ділимось порадами про те, яких продуктів краще уникати.

Цю страву можна готувати з різного м'яса, додаючи різні інгредієнти, щоб отримати новий та цікавий смак. Проте, не всі знають, що деякі продукти, які здаються звичними та корисними, насправді можуть зіпсувати смак котлет. Розповідаємо про них разом із Ukr.Media.

Молоко та батон

Багато господинь замочують хлібний м'якуш у молоці та додають його у фарш, щоб зробити котлети більш м'якими та соковитими. Проте, досвідчені кухарі рекомендують використовувати для цієї мети сухий батон, замочений у воді. Молоко робить м'ясо жорстким, а не м'яким.

Яйця

Яйця, додані до фаршу, можуть зробити котлети жорсткими. Під час готування білок згортається, що робить котлети менш ніжними та соковитими. Краще — використовувати лише жовток або й зовсім відмовитись від яєць.

Часник

Часник має сильний специфічний запах, який може перебити смак м'яса. Додавання часнику до фаршу не робить котлети більш соковитими, а навпаки, може зіпсувати їхній смак.

Так ваші котлети будуть смачнішими. Також ми розповідали, як покращити смак та текстуру котлетного фаршу.