Котлети будуть пишними і соковитими: що додати до фаршу для кращого смаку

Читать на русском
Автор
820
Секрети смачний пишних котлет
Секрети смачний пишних котлет. Фото poradnyk.com.ua

Чудові лайфхаки для смачної страви

Ми розповідали, що потрібно зробити з фаршем для кращого смаку. Тепер ділимось секретами пишних і показних котлет.

Котлети для багатьох — улюблена їжа. Щоб домогтися ідеального смаку та текстури, важливо знати деякі секрети. Розповідаємо про них разом із Pixelinform.

Важливі додатки

Додайте трохи теплої води, вимішайте і залишіть постояти. Це зробить фарш м'якшим і пишнішим. Не забудьте про соду та вершкове масло — ці інгредієнти роблять котлети ще ніжнішими та більш пишними.

Експериментуйте з овочами

Замість цибулі можна використовувати терту картоплю, кабачок або інші овочі до смаку. Не обов’язково класти багато тертих овочів, але їх додавання зробить котлети значно соковитішими.

Як поводити себе з фаршем

Пропустіть фарш через м'ясорубку двічі. Це допоможе зробити його більш однорідним і повітряним. Не забудьте про відбивання — цей простий прийом робить котлети ще ніжнішими та соковитішими. Не перемішуйте фарш занадто сильно, адже це може зробити котлети жорсткими. А також дайте фаршу "відпочити" перед смаженням. Це допоможе йому краще тримати форму.

Слідуючи цим простим порадам, ви зможете приготувати ідеально пишні, соковиті та ароматні котлети. Також ми ділились секретами приготування смачного холодцю.