Навіть дешевий фарш стане розкішним: кулінарні секрети для найсмачніших котлет і тефтель

Читать на русском
Автор
731
Секрети та хитрощі приготування страв з фаршу
Секрети та хитрощі приготування страв з фаршу. Фото civileats.com

Як зробити фарш з недорогого м'яса

Ми розповідали про тонкощі приготування смачної підливи. Тепер розповідаємо, як покращити смак страв з фаршу.

Не завжди є можливість купити дороге та якісне м'ясо для фаршу. Але навіть із недорогого м'яса можна приготувати смачні та соковиті котлети, фрикадельки, пельмені та інші страви. Разом із Pixelinform розповідаємо про кілька секретів, які допоможуть вам зробити фарш з недорогого м'яса смачним та якісним.

Додайте яйце

Деякі кулінари не додають яйце до фаршу, вважаючи, що воно робить його твердим. Це не зовсім так. Якщо правильно збити яйце перед додаванням до фаршу, воно не лише не зробить його жорстким, але й зв'яже всі інгредієнти, роблячи фарш більш еластичним. Але просто вмішувати яйце все ж не варто.

Додайте сало

Сало — це не лише джерело жиру, але й чудовий спосіб зробити фарш більш м'яким та соковитим. Додайте до фаршу 10-15% сала від загальної кількості м'яса. Можна використовувати як свіже, так і солоне сало і ретельно вмішайте його у фарш.

Додайте вершкове масло

Вершкове масло додасть фаршу ніжності та вершкового аромату. Його краще попередньо заморозити, а потім подрібнити на тертці. Особливо добре вершкове масло підходить для фаршу з курки — страви стають соковитими та дуже ароматними

Дотримуючись цих простих секретів, ви зможете зробити фарш з недорогого м'яса смачним та якісним. Також ми розповідали, як манка може покращити смак котлет.