Повітряна "Хмара" з двох яєць: найбюджетніший варіант сніданку
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Смачний та незвичайний сніданок із пари яєць за лічені хвилини
Одна з найпопулярніших страв на сніданок — класична яєчня. Ця ароматна, ніжна страва готується просто, а виходить неймовірно ситною.
Якщо ж вам набридла ця страва, можна приготувати її по-новому — у вигляді повітряної "Хмари". Такий незвичайний сніданок всього з двох яєць і спецій вийде пишним, ніжним і тане в роті. Крім того, така яєчня змусить вас забути про голод до обіду. Незвичайним рецептом приготування страви діляться "Ідеї для сніданку та вечері".
Як приготувати яєчню "Хмара"
Інгредієнти:
- куряче яйце – 2 шт.;
- сіль, перець – до смаку.
Спосіб приготування:
- Розбиваємо яйця, відокремлюємо білки від жовтків.
- До білків додаємо щіпку солі. Збиваємо все міксером у стійку піну.
- На застелену фольгою форму відправляємо білки, розділивши на 2 частини. У кожному колі формуємо невеликі заглиблення для жовтків.
- Відправляємо все у розігріту до 190 градусів духовку на 4-5 хвилин.
- Через вказаний час дістаємо форму. До центру кожного кола відправляємо жовтки. Повертаємо все в духовку та запікаємо ще 2-3 хвилини.
Подаємо яєчню з домашнім хлібом. Вийде дуже смачно.