Впораєтеся за 15 хвилин: як приготувати салат з помідорів та баклажанів по-грузинськи (відео)
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 25411
Готується швидко та просто
З баклажанів можна готувати не лише закрутки на зиму та смачні намазки, але й робити смачні салати. Так, один із найпростіших, але при цьому ситних та смачних — є салат з баклажанами та помідорами.
Цю страву можна їсти як перекус, подати до картопляного пюре або ж навіть поставити на святковий стіл. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "_tanyushina_".
Як приготувати салат з баклажанами та помідорами
Інгредієнти:
- 2 баклажани;
- 3-4 помідори;
- 2 зубчики часнику;
- 70 г волоських горіхів;
- 1/2 пучка кінзи чи петрушки;
- декілька ложок сметани;
- сіль;
- 1 ч.л хмелі-сунелі;
Спосіб приготування:
1.Баклажани помити, нарізати півкружечками, посолити, залишити, щоб пішла гіркота.
2.Після цього овочі промити та промокнути паперовими рушниками.
3.Обсмажити баклажани на сковорідці або в мультипечі.
4.Помідори нарізати.
5.Зелень та горіхи подрібнити.
6.Перекласти овочі в миску, додати зелень, горіхи, спеції, тертий часник, сметану та перемішати.
Раніше ми писали, як приготувати айвар. Ця закуска з незвичайною назвою полоскоче смакові рецептори з першого бутерброду.