Якщо є кабачки і плавлений сирок: приготуйте цю дивовижну намазку і не пошкодуєте
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 817

Гості проситимуть рецепт
Кабачки чудово підходять для приготування різноманітних овочевих намазок — ніжних, ароматних і дуже смачних. Ця кабачкова намазка чимось нагадує класичну овочеву ікру, але має ще більш делікатну консистенцію і виразний смак завдяки поєднанню обсмажених овочів, часнику, зелені та плавленого сирка.
Рецептом ікри поділилась в Instagram anny.cooking.
Інгредієнти:
- 500 г кабачка (2 невеличких)
- 1,5 шт. цибуля
- 1-2 шт. моркви
- 2 зубчики часнику
- 1 плавлений сирок
- 1 ст.л. подрібненого кропу
- сіль, олія, перець, сухий часник
Як приготувати намазку з кабачка:
1. Цибулю, часник, кабачок нарізаємо, моркву натираємо на терці.
2. В каструлі з товстим дном підсмажуємо до прозорості на олії цибулю, додаємо моркву, тушкуємо 5 хв, додаємо кабачок, часник, тушкуємо під кришкою 15 хв.

3. Додаємо сіль, перець, сухий часник знімаємо з вогню і охолоджуємо.
4. Нарізаємо кріп і зʼєднуємо охолоджене рагу в чаші блендера з сирком і нарізаним кропом, збиваємо блендером до однорідності.

На сковороді до золотистості підсмажуємо брускетти з 2-х сторін і подаємо з намазкою.