Із золотистою скоринкою та ніжні всередині: простий рецепт пончиків з гарбузом, від яких у захваті всі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Обов’язково приготуйте гарбузові пончики
З гарбуза можна готувати не тільки супи, каші та запіканки. З нього можна приготувати, наприклад, рум'яні гарбузові пончики. Вони виходять м'якими всередині, із золотистою скоринкою та легким пікантним смаком завдяки сиру та спеціям. Гарбузові пончики можна готувати на сніданок або перекус.
Рецептом страви поділилися на YouTube-каналі "Швидко та смачно". Спробуйте приготувати його.
Інгредієнти
- гарбуз – 250 г
- яйце – 2 шт.
- сіль – 1 ч.л.
- молоко – 50 мл
- пармезан – 20 г
- сода – 0,5 ч.л.
- оцет – 1 ч.л.
- мускатний горіх – 1/4 ч.л.
- борошно – 200 г
- олія для смаження
Як приготувати гарбузові пончики
- Натріть гарбуз на дрібній тертці.
- У глибокій мисці виделкою збийте яйця, молоко, сіль та мускатний горіх.
- До суміші додайте натертий на дрібній тертці пармезан і гарбуз. Добре перемішайте.
- Потім додайте просіяне борошно і ще раз перемішайте.
- У тісто додайте соду, погашену оцтом, і перемішайте. Має вийти тісто по консистенції густої сметани.
- Поставте глибоку каструлю на вогонь і розігрійте в ній рослинну олію.
- Сформуйте пончики за допомогою двох ложок і смажте в розпеченій олії до золотистого кольору.
- Готові пончики викладіть на застелену паперовими рушниками тарілку, щоб позбутися зайвого жиру.
Як і з чим подавати пончики з гарбуза
Подавати такі пончики можна зі сметаною, часниковим соусом чи кетчупом. А любителям оригінальних страв гарбузові пончики можна подавати з медом чи варенням.