Святковий салат з курячих сердечок: гості будуть приємно здивовані

Читать на русском
Автор
Святковий салат з курячих сердечок: гості будуть приємно здивовані
  • 1 г

    Приготування

  • 4

    порції

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    0 Ккал

Кожна господиня знає, як важливо знайти страву, яка не лише прикрасить святковий стіл, але й викличе справжній захват у гостей.

Святковий салат із курячих сердечок — це ідеальне рішення для особливих подій. Він не лише смачний, а й оригінальний, адже поєднує в собі ніжність курячих сердечок, пікантність маринованої цибулі та вершковий смак сиру.

Ця страва стане чудовим додатком до традиційних салатів і здатна здивувати навіть найвибагливіших гурманів. Завдяки вдало підібраним інгредієнтам салат виходить ніжним, але водночас має виразний смак.

Сердечка, які є основним компонентом цього салату, не лише смачні, але й дуже корисні. Вони багаті на білок, залізо та інші важливі мікроелементи, каже блогерка alin_withkitchen, яка поділилась рецептом цього салату на своїй сторінці в Instagram.

Окрім чудового смаку, салат приваблює простотою приготування. Усього кілька кроків — і ви отримаєте оригінальну страву, яка стане головною прикрасою вашого святкового столу.

Не менш важливо й те, що салат із курячих сердечок дуже універсальний. Його можна подати в гарній салатниці або викласти порційно, додавши декоративні елементи, щоб зробити подачу ще більш ефектною. Цей рецепт сподобається всім, хто любить експериментувати на кухні та дивувати своїх близьких новими кулінарними шедеврами.

Інгредієнти

Кількість порцій:

Етапи приготування

  1. Маринуємо цибулю у суміші окропу та оцту (пропорція 1:1).

  2. Курячі сердечка очищаємо та відварюємо у підсоленій воді.

  3. Яйця відварюємо та нарізаємо кубиками, сир натираємо на грубій тертці. Сердечка розрізаємо на 2 частини.

  4. Всі компоненти змішуємо між собою, та заправляємо майонезом із гірчицею, солимо, перчимо.

Раніше ми ділились рецептом ніжного паштету з печінки. Страва цікава тим, що готується в баночках.