
-
40 хв
Приготування
-
2
порції
Багато хто любить оладки. На сніданок чи просто на перекус — це спосіб ситно та смачно поїсти. Тим паче, коли й самі оладки не прості, просто як у наступному рецепті.
Це дуже ніжні та ароматні лимонні панкейки з рікотою. Кулінарна блогерка lanas_diet поділилась газети New York Times.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
170 г
-
100 г
-
3 шт
-
до смаку
-
1.5 ч. л.
-
50 шт
-
до смаку
-
до смаку
-
60 мл
-
25 г
Етапи приготування
-
Цедру лимона змішуємо з цукром. Потрібно буквально втерти цедру в цукор — так оладки будуть неймовірно ароматними. Додаємо яйця та перемішуємо.
-
В майбутнє тісто вмішуємо рікоту, вливаємо розтоплене масло. Також вливаємо молоко, перемішуємо. Починаємо просіювати в масу борошно, змішане з розпушувачем.
-
Вимішуємо тісто. Залишаємо його постояти на 15-20 хвилин. Поверхню сковороди змащуємо олією. Викладаємо ложкою оладки на розігріту поверхню. Смажимо на середньому вогні з обох боків до красивої золотистої скоринки.
Ці оладки завдяки додаванню в тісто рікоти виходять нереально ніжними. Також ми ділились рецептом дуже смачного вологого брауні без цукру та борошна