М'які та ароматні лимонні оладки з рікотою

Читать на русском
Автор
М'які та ароматні лимонні оладки з рікотою
  • 40 хв

    Приготування

  • 2

    порції

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    0 Ккал

Багато хто любить оладки. На сніданок чи просто на перекус — це спосіб ситно та смачно поїсти. Тим паче, коли й самі оладки не прості, просто як у наступному рецепті.

Це дуже ніжні та ароматні лимонні панкейки з рікотою. Кулінарна блогерка lanas_diet поділилась газети New York Times.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Цедру лимона змішуємо з цукром. Потрібно буквально втерти цедру в цукор — так оладки будуть неймовірно ароматними. Додаємо яйця та перемішуємо.

  2. В майбутнє тісто вмішуємо рікоту, вливаємо розтоплене масло. Також вливаємо молоко, перемішуємо. Починаємо просіювати в масу борошно, змішане з розпушувачем.

  3. Вимішуємо тісто. Залишаємо його постояти на 15-20 хвилин. Поверхню сковороди змащуємо олією. Викладаємо ложкою оладки на розігріту поверхню. Смажимо на середньому вогні з обох боків до красивої золотистої скоринки.

Ці оладки завдяки додаванню в тісто рікоти виходять нереально ніжними. Також ми ділились рецептом дуже смачного вологого брауні без цукру та борошна