Ми використовуємо Куки!

Тушковані кабачки з філе під ніжним соусом: простий рецепт для літньої вечері

Читать на русском
Автор
Кабачки з м'ясом — це дуже смачно
Кабачки з м'ясом — це дуже смачно. Фото Колаж "Телеграф"

Готується за лічені хвилини

Влітку часто не хочеться довго стояти біля плити. Тому швидкі у приготуванні страви мають особливу популярність. Одна з таких — тушковані кабачки з курятиною. Достатньо підготувати продукти, і буквально за 10-15 у вас на столі буде апетитна страва, яка підійде як для сімейного обіду, так і для швидкої вечері.

Рецептом тушкованих кабачків з курятиною під вершковим соусом поділилась блогерка tsekova_tonya в Instagram.

Інгредієнти:

  • куряче філе 200-300 г
  • кабачок 1 шт.
  • часник 1 зубчик
  • спеції до смаку
  • сметана або плавлений сир 2-3 ст.л.

Спосіб приготування:

1. Філе наріжте кубиками, обсмажте.

2. Кабачок також наріжте кубиком, додайте на сковорідку до філе і обсмажте.

3. Додайте подрібнений часник.

4. Додайте сметану або плавлений сир, спеції, перемішайте.

5. Тушкуйте до готовності. В кінці прикрасьте зеленню.

Також дізнайтесь, як приготувати кабачкові оладки з шинкою.