Запіканка до Новорічного столу
- Автор
- Дата публикации
- Автор

Ведучий «Ранку з Україною» Григорій Герман поділився неймовірним рецептом запіканки до Новорічного столу!
Зима на носі, а там і недалеко новорічні свята – час подумати про святковий стіл. І якщо з головною стравою визначитись більш-менш просто. Та що зробити на гарнір? У програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» телеведучий Григорій Герман поділився смачним та легким у приготуванні гарніром із кабачків.
Для приготування запіканки за рецептом Григорія Германа знадобляться:
- Кабачок або цукіні – 1 кг
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Масло вершкове – 2 ст.л.
- Сир твердий – 150 г
- Вершки – 100 мл
- Яйце куряче – 4 шт.
- Часник – 1 зубчик
- Крохмаль кукурудзяний – 2 ч.л.
- Гірчиця – 1 ст.л.
Як готувати
