Риба по-східному від Руслана Сенічкіна
- Автор
- Дата публикации
- Автор
![Риба по-східному від Руслана Сенічкіна](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/f/57/86a82cb1-a41616e0ad3126636b15525d82ee557f.jpg?v=5664_1)
Риба по-східному – смачна та дієтична страва, яку можна коштувати, як на пікніку так і вдома. А як приготувати таку смакоту – розповів Руслан Сенічкін.
Інгредієнти
- Філе риби - 1 кг
- Часник - 3 зубки
- Перець чилі - 1 шт.
- Лайм - 1 шт.
- Кінза - 20 г
- Імбир - 40 г
- Оливкова олія - 30 мл.
- Тростинний цукор - 1 ч. л.
- Рибний соус - 2 ст. л.
Спосіб приготування:
Шматочки риби промити, просушити. Покласти у миску.У окрему посудину нарізаємо часник, перець чилі, кінзу, сік лайму і цедру з нього. А також натираємо імбир.
![](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428-*/c/26/9c1f197c-87011c918467b412b48c76d34eae226c.jpg?v=2819_1)
Як та з чим подавати
Таку страву можна подавати, як самостійну страву або з відвареним рисом.