Ми використовуємо Куки!

Домашні будуть в захваті: рецепт кабачкового млинця із "сюрпризом" всередині

Читать на русском
Автор
Один інгредієнт змінить смак кабачків
Один інгредієнт змінить смак кабачків. Фото Скріншот YouTube

Ідеальний варіант для тих, кому набридли звичайні оладки

Звичайні кабачкові оладки чи млинці — це завжди смачно й просто. Але якщо трохи поекспериментувати, можна приготувати ще цікавішу страву — з соковитою начинкою всередині. Достатньо додати всього один інгредієнт, і знайома страва отримає новий смак.

На YouTube-каналі Einfach und lecker поділились оригінальним рецептом кабачкового млинця з сюрпризом усередині. Готується легко, виглядає апетитно, а смак — просто неймовірний.

Інгредієнти:

  • Кабачок – 1-2 шт.
  • Яйця – 2 шт.
  • Борошно – 2-3 ст. л.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Сир — 50 г.
  • Сіль – на смак
  • Чорний перець – на смак
  • Олія – для смаження

Етапи приготування

  1. Кабачки натріть на тертці, цибулю поріжте дрібними кубиками.
  2. До кабачків з цибулею додайте яйця, сіль, перець та просійте борошно.
  3. Добре перемішайте масу.
  4. Розігрійте сковорідку з олією.
  5. Викладіть на сковорідку половину кабачкового тіста, формуючи млинець.
  6. Зверху викладіть шматочки сиру.
  7. На сир викладіть другу половину кабачкового тіста.
  8. Смажте з обох сторін до золотистої скоринки.