Вершковий пудинг: смачно та просто
- Автор
- Дата публикации
- Автор
Ніжний та легкий десерт, що подарує всім без винятку масу задоволення. Крім того, вершковий пудинг надзвичайно корисний, бо він є скарбницею вітамінів та корисних речовин.
Складові
- Хліб для тостів - 10 шматочків
- Масло вершкове - 80 г
- Молоко - 1 ст
- Ванільний цукор - 15 г
- Цукор - 100 г
- Яйце - 2 шт
- Миндальні пластівці - 50 г
Спосіб приготування
Хліб для тостів з обох сторін намазуйте маслом.У будь-яку посудину налийте молоко, добавте цукор і добре збийте.Добавте ванільний цукор і 2 яйця, знову збийте.Замочіть хліб в цій суміші.Викладіть тости в форму.Залийте пудинг залишками суміші.Посипте зверху мигдальними пластівцями та цукром.Поставте пудинг випікатися у розігріту до 170° С духовку на 30 хвилин.Як і з чим подавати
Пудинг можна прикрасики кулькою морозива.
Смачного!