Тарталетки з маслинами

Автор
Тарталетки з  маслинами
Тарталетки - витончені кошики з прісного тіста з різними начинками і делікатесами, які є стильною закускою і служать прикрасою. На святковому столі тарталетки виглядають завжди ефектно. Досвідчені кухарі в один голос переконують нас не списувати тарталетки з рахунків, а приділяти їм особливу увагу: така нехитра, на перший погляд, страва може урізноманітнити і врятувати фуршет, корпоратив або ділову зустріч.

Інгредієнти

  • Цибуля - 4 шт.
  • Маслини - 1 б.
  • Сметана - 1/2 ст.
  • Сир плавлений - 2 уп.
  • Листкове або пісочне тісто - 1 уп.

Як приготувати

Досвідчений кулінар знає, як приготувати тарталетки в домашніх умовах. Для цього береться листкове або пісочне тісто, викласти у формочки і запікається, причому всередину треба покласти прес. Виходять елегантні кошики, які легко начиняти. Однак якщо вам лінь возитися, підійдуть готові вироби з магазину.

Варіантів, чим наповнити корзинки, може бути багато, але сьогодні відкриємо вам один з найпростіших способів напоснити корзинки неймовірним міксом:

Дрібно нарізаємо цибулю;Половинемо маслини;Добавляємо сметану або соус;Натираємо плавлений сирок та добавляємо його в масу. Наповлюємо вже готові тарталетки міксом; Декоруємо листям салату або зеленю і го-то-во.

Смачного!