Таке печиво з ванільною обсипкою стане у пригоді і як подарунок, і як смачний комплімент до чаю або кави
Інгредієнти
- Цукрова пудра - 2 ст.л
- Ваніль - 1 стручок
- Фундук сирий - 150 гр
- Борошно - 5 ст л
- Вершкове масло - 150 гр
- Кокосове молоко - 100 гр
- Цукор - 3 ст л
Приготування
Для початку треба взяти дві столові ложки цукрової пудри і додати туди серцевину одного стручка ванілі.Залишити на пару годин як мінімум.Тим часом 150 грамів фундука і 5 столових ложок борошна розмолоти в блендері до отримання ось такої крихти.Додати 150 грамів вершкового масла|мастила| і порубати.У цьому рецепті можна використати кокосове молоко, воно пом'якшує смак фундука, робить його ближче до лісового горіха.Наливаємо в масляну крихту близько 100 г кокосового молока, насипаємо 3 столові ложки цукру.Готове тісто зминаємо в грудку, скочуємо з нього ковбаску, загортаємо в харчову плівку і залишаємо в холодильнику на пів години. З ковбаски нарізаємо коржики товщиною близько півтора сантиметра. Печемо при температурі 180С близько 25 хвилин.Гарячі печива обвалюємо у ванільній цукровій пудрі. Охолоджуємо.Цукрова пудра ще залишиться, покладіть її в баночку із щільною кришкою, в ній дуже смачно обвалювати будь-яке гаряче печиво.