Як обірвати черешню до останньої бубки: блогер поділився хитрим лайфхаком для вершечків дерева (відео)

Читать на русском
Автор
Простий трюк з порожньою пляшкою
Простий трюк з порожньою пляшкою. Фото Freepik

Цікавий лайфхак для збору врожаю

Літній сезон передбачає чимало городніх робіт. Ми розповідали про вдале підживлення для огірків. Також триває збір вишень і черешень — це не лише неймовірна насолода від соковитих ягід, але й можливість попрацювати на свіжому повітрі, збираючи врожай. Проте, часто виникає проблема, як дістатися до ягід, які ростуть на найвищих гілках дерева. Рішенням у своєму тиктоці поділився автор блогу про садові та городні роботи bohdan_sad.

Це простий, але дієвий лайфхак, який допоможе вам збирати вишні та черешні з будь-якої висоти. Він передбачає використання порожньої пластикової пляшки. Також вам знадобиться ніж або ножиці, скотч або мотузка та довга палиця.

Ножем або ножицями потрібно вирізати частину пляшки збоку — так, щоб вийшло "віконце". В тій частині вирізу, що знаходиться ближче до дна, можна зробити зубці — щоб ягоди краще чіплялися.

Візьміть шматок скотчу або мотузки і закріпіть край палиці на горлечку пляшки. Це буде служити ручкою, за яку ви будете триматися. Після цього залишиться лише підняти руку та зачепити "зубцями" ягоду — вона впаде просто у пляшку. Коли пляшка буде заповнена, обережно висипте ягоди в миску або кошик. Повторюйте процес, доки не зберете всі ягоди, які хочете.

Використання пляшки дуже просте і не потребує спеціальних навичок. З її допомогою ви зможете зібрати всі ягоди з дерева, навіть з верхівок, куди не дістатися іншими способами. Також ми розповідали, яким добривом не можна підживлювати цибулю.