Ми використовуємо Куки!

Соус до устриць "Міньйонет"

Читать на русском
Автор
Соус до устриць "Міньйонет"
  • 10 хв

    Приготування

  • 4

    порції

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    0 Ккал

Соус міньонет — класичний французький соус, який традиційно подають до свіжих устриць. Його основа — винний оцет, дрібно нарізана цибуля та щіпка цукру — створює яскравий, кислуватий смак із легкою солодкістю.

Простий у приготуванні, але вишуканий на смак, міньонет підкреслює природну ніжність морепродуктів і додає витонченості будь-якому застіллю. Рецепт опублікували на Instagram-сторінці "eka_black_white".

Інгредієнти

Кількість порцій:

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Очистити та дуже дрібно нарізати цибулю.

  2. У невеликій мисці змішати оцет, подрібнену цибулю та дрібку цукру.

  3. Добре перемішати та дати настоятись щонайменше 10–15 хвилин, щоб смаки з'єдналися.

  4. За бажанням соус можна злегка охолодити перед подачею.

Соус міньонет — це не тільки смачне доповнення до морепродуктів, але й спосіб додати нові відтінки смаку простим стравам. Легкий та гострий, він підкреслює смак устриць або інших морепродуктів, а також стане чудовим доповненням до салатів або закусок. Спробуйте його в різних варіаціях, експериментуйте зі складовими та насолоджуйтесь новими смаками!