Супер-рецепт: кілька з овочами на зиму

Автор
Супер-рецепт: кілька з овочами на зиму
  • 2 ч

    Приготовление

  • 2

    порции

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Простий у приготуванні рецепт кільки з овочами на зиму і ви будете на 100% впевнені в її якості та зможете регулювати об `єми страви на власний розсуд.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Випатрайте кільку, видаліть голови і ретельно промийте її. Помідори вимийте, поріжте на шматки і пропустіть через м'ясорубку.Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте кубиками. Буряк і моркву очистіть і натріть на великій тертці.У велику емальовану миску влийте пюре з помідорів, додайте подрібнені овочі (цибуля, морква, буряк), рослинне масло, цукор, сіль, поставте на вогонь, доведіть до кипіння і варіть на слабкому вогні 1 годину.Додайте випотрошену кільку, перемішайте і варіть ще 1 годину. За 5 хвилин до кінця варіння додайте оцтову кислоту.Отриману тушковану масу розкладіть в стерильні банки і закатати або загорніть стерильними кришками. Переверніть банки догори дном і залиште до повного охолодження.