Як солити скумбрію в домашніх умовах

Автор
Як солити скумбрію в домашніх умовах
  • 4 дн

    Приготовление

  • 4

    порции

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Скумбрія дуже добре підходить для засолювання. Її соковита і ніжна м'якоть ідеально вбирає всі аромати приправ, набуваючи чудовий пряний смак!

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Скумбрію розморозити, випатрати, відрізати голову і вимити.Взяти широку і низьку форму, щоб скумбрію викласти щільно в 1 шар.Посолити, додати по 3-4 горошини перцю.Форму накрити тарілкою і зверху поставити вантаж, залишити на 2 доби при кімнатній температурі. Через 2 дні рибу перевернути, залишити ще на 2 доби.

Як і з чим подавати

Через 4 дні нарізати скумбрію на шматочки, зверху викласти цибулю, порізану кільцями, полити олією і тримати в холодильнику.