Бабусін рецепт смачного сливового джему з ядерцями
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
1 ч
Приготовление
Літо - чудова пора, аби не лише насолодитися смаком улюблених фруктів, а й заготовити їх на зиму. Смачний сливовий джем - один з варіантів зберегти "літо в банці". Однозначно рекомендуємо простий в приготуванні рецепт джему, тож не забудьте зберегти його!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
1 кг.
-
1 кг.
-
250 мл.
-
2-3 шт.
Способ приготовления
1. Сливи миємо, обшпарюємо кип'яченою водою, очищаємо від шкірки і видаляємо кісточку.
2. Укладаємо плоди в емальовану каструлю, посипаємо цукром і залишаємо на кілька годин.
3. Додаємо воду і варимо на слабкому вогні до повного розварювання.
4. За кілька хвилин до готовності можна додати роздроблені ядра з сливових кісточок, вони посилять аромат джему.
5. Джем розкладаємо по стерилізованим банкам, закочуємо і охолоджуємо.
З чим смакувати:
Сливовий джем можна мазати на бутерброди і тости або використовувати в якості інгредієнта для приготування пирогів.