Малиновий мармелад - як приготувати його в домашніх умовах
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
5 ч
Приготовление
-
1
порция
Не варто обмежуватися тільки варенням, консервуючи малину. З цієї смачної ягоди виходить ароматний та неповторний мармелад, рецепт якого підкуповує своєю простотою.
Способ приготовления
Желатин залити водою на 30-50 хвилин. Потім, помішуючи, нагріти і процідити.Малину засипати цукром (частина залишити для прикраси). Коли з'явиться сік, поставити на плиту, довести до кипіння і вимкнути.Протерти ягоду через сито. До сиропу додати желатин. Охолоджені формочки, наповнити сиропом на 0,5 см, викласти в кожну кілька ягідок і відправити ненадовго в холодильник, щоб схопилися.Тепер можна наповнити форми і знову в холодильник на годинку до застигання.Зберігати мармелад краще у скляних ємностях у холодильнику строком до 3 місяців.