Сальтисон зі свинини: фото-рецепт приготування
- Автор
- Дата публикации
- Автор

-
17 ч
Приготовление
-
6
порций
Сальтисон - це незвичайне блюдо, традиційне для багатьох кухонь: італійської, чеської, польської і української. Подається сальтисон в якості холодної закуски. А щоб приготувати це вишукане частування, необхідно запастися часом і численними м'ясними інгредієнтами. Однак витрачені зусилля багаторазово окупляться.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
1 шт
-
1 кг
-
100 г
-
за смаком
-
за смаком
Способ приготовления
Для сальтисона знадобляться всі шкурки з голови свинки, а також вуха та вушні раковини добре вимиті й оброблені.Нарізаємо їх на дрібні квадратики.

Беремо приблизно таку кількість м'яса зі смужкою сала і нарізаємо. За бажання можна додати ще трохи шкурок або м'яса, тут треба орієнтуватися на те, що ви більше любите.

Солимо, перчимо за смаком.

Добре утрамбовуємо і зашиваємо міцною ниткою.

Після чого обмотуємо сальтисон в рушник, так, щоб нічого не вилізало і добре зашиваємо.

Як подавати
Дістаємо сальтисон, знімаємо рушник, витягуємо нитки з самого сальтисона, нарізаємо шматочками і подаємо.
Смачного!