Червоний борщ з карасями - неймовірна смакота!
- Автор
- Дата публикации
- Автор

-
40 мин
Приготовление
-
6
порций
Не знаєте, що приготувати рідним на обід? Тоді скористайтесь рецептом червоного борщу з карасями та грибами. Усі будуть в захваті від цієї страви.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
Карась
4 шт.
-
5-6 шт.
Буряк червоний
3 шт.
-
200 г
-
200 г
Капуста
1 качан
-
1 шт.
Коріння петрушки та пастернаку
по 1 шт.
-
2 шт.
Паста томатная
50 г
Оцет 3%
2 ч.л.
Способ приготовления
Очистіть рибу, випотрошіть і потім карбуйте (зробіть тоненькі надрізи). Обваляйте в борошні і обсмажте на олії. Квасолю відваріть, також відваріть гриби та наріжте соломкою.

Капусту нашинкуйте, цибулю дрібно поріжте, пасеруйте з борошном. Картоплю наріжте невеликими шматочками.

Нарізаний буряк тушкуйте з оцтом, потім додайте томати. У киплячий відвар спочатку киньте картоплю (якщо містить в собі мало крохмалю). Далі додайте капусту, гриби, квасолю, цибулю, буряк з томатом. Варіть до готовності.

Коли борщ звариться, доповніть його порційними шматками риби і дайте ще раз закипіти. Залиште на плиті хвилин 15 настоятися і тоді подавайте до столу.
