Свинина в маринаді по-вірменськи: покроковий рецепт
- Автор
- Дата публикации
- Автор

-
8 ч
Приготовление
-
6
порций
-
Неймовірний смак шашлику надають гранатовий сік, спеції та зелень. Обов'язково скуштуйте!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
2 кг
-
1 шт.
Олія рослинна
200 мл
Кінза
за смаком
Цибуля зелена
за смаком
Петрушка
за смаком
Цибуля ріпчаста
1 кг
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Духмяний перець
за смаком
Коріандр
за смаком
Хмелі-сунелі
за смаком
Способ приготовления
Приготуйте маринад з рослинної олії, спецій, солі та однієї ріпчастої цибулі.М'ясо промийте та наріжте великими шматками.Решту цибулі наріжте на 4-6 часточок в залежності від розміру голівки (хвостик і носик у цибулини не відрізайте, це дозволить інгредієнтам не розпадатися на шампурі).Складіть м'ясо в підготовлений заздалегідь маринад, зверху насипте кільця цибулі. Розмішайте.Накриту тару відправте в холодильник на 8 годин.За 30 хвилин до нанизування на шампур мариноване м'ясо полийте вичавленим гранатовим соком і перемішайте.Готове смажене м'ясо зніміть з шампура, викладіть на тарілку і посипте свіжою зеленню.Читай также: Маринад для шашлику з вином