Мы используем Куки!

Свинина в маринаді по-вірменськи: покроковий рецепт

Автор
Свинина в маринаді по-вірменськи: покроковий рецепт
  • 8 ч

    Приготовление

  • 6

    порций

  • 1

Оцените рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Неймовірний смак шашлику надають гранатовий сік, спеції та зелень. Обов'язково скуштуйте!

Ингредиенты

Основные ингредиенты

  • Свиная вырезка

    2 кг

  • Гранат

    1 шт.

  • Олія рослинна

    200 мл

  • Кінза

    за смаком

  • Цибуля зелена

    за смаком

  • Петрушка

    за смаком

  • Цибуля ріпчаста

    1 кг

  • Сіль

    за смаком

  • Перець чорний мелений

    за смаком

  • Духмяний перець

    за смаком

  • Коріандр

    за смаком

  • Хмелі-сунелі

    за смаком

Способ приготовления

Приготуйте маринад з рослинної олії, спецій, солі та однієї ріпчастої цибулі.М'ясо промийте та наріжте великими шматками.Решту цибулі наріжте на 4-6 часточок в залежності від розміру голівки (хвостик і носик у цибулини не відрізайте, це дозволить інгредієнтам не розпадатися на шампурі).Складіть м'ясо в підготовлений заздалегідь маринад, зверху насипте кільця цибулі. Розмішайте.Накриту тару відправте в холодильник на 8 годин.За 30 хвилин до нанизування на шампур мариноване м'ясо полийте вичавленим гранатовим соком і перемішайте.Готове смажене м'ясо зніміть з шампура, викладіть на тарілку і посипте свіжою зеленню.

Читай также: Маринад для шашлику з вином