Борщ з бараниною і квасолею
- Автор
- Дата публикации
- Автор

-
5 ч
Приготовление
-
6
порций
Справжній український борщ з квасолею та зі шматочками баранини, що може бути смачніше? Чи знаете ви, що борщ вважається не тільки дуже смачною, але й корисною стравою!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
400 г
-
2,5 л
-
150 г
-
100 г
-
2 шт
-
2-3 шт
-
150 г
-
200 г
-
4-5 шт
-
50 мл
-
3-4 ст.л.
-
за смаком
-
за смаком
-
4-5 гілочок
-
3-4 зуб
Способ приготовления
Очистіть картоплю і крупно наріжте.Поріжте цибулю півкільцями.Відваріть баранину, приготувавши бульйон.Капусту нашаткуйте не надто дрібно.Яблуко наріжте великими шматочками, вирізавши насіння.Зваріть квасолю.Моркву наріжте кружечками.Буряк очистіть, нашинкуйте та обсмажте в олії.Додайте томатну пасту і трохи бульйону, тушкуйте буряк до готовності.Закип'ятіть бульйон, додайте в нього картоплю, яблука, моркву, капусту і цибулю.Варіть 15 хвилин.М'ясо наріжте шматками, покладіть до борщу.Коли борщ закипить, додайте квасолю і варіть 10 хвилин.Додайте буряк та продовжуйте варити 7-8 хвилин після закіпання борщу.Додайте за смаком прянощі, сіль, подрібнений часник та зелень.Як подавати
Подавайте борщ із сметаною та пампушками
Смачного!