Борщ з бараниною і квасолею

Автор
Борщ з бараниною і квасолею
  • 5 ч

    Приготовление

  • 6

    порций

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Справжній український борщ з квасолею та зі шматочками баранини, що може бути смачніше? Чи знаете ви, що борщ вважається не тільки дуже смачною, але й корисною стравою!

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Очистіть картоплю і крупно наріжте.Поріжте цибулю півкільцями.Відваріть баранину, приготувавши бульйон.Капусту нашаткуйте не надто дрібно.Яблуко наріжте великими шматочками, вирізавши насіння.Зваріть квасолю.Моркву наріжте кружечками.Буряк очистіть, нашинкуйте та обсмажте в олії.Додайте томатну пасту і трохи бульйону, тушкуйте буряк до готовності.Закип'ятіть бульйон, додайте в нього картоплю, яблука, моркву, капусту і цибулю.Варіть 15 хвилин.М'ясо наріжте шматками, покладіть до борщу.Коли борщ закипить, додайте квасолю і варіть 10 хвилин.Додайте буряк та продовжуйте варити 7-8 хвилин після закіпання борщу.Додайте за смаком прянощі, сіль, подрібнений часник та зелень.

Як подавати

Подавайте борщ із сметаною та пампушками

Смачного!