Рецепт ліверних пиріжків на рідкому тісті

Автор
Рецепт ліверних пиріжків на рідкому тісті
  • 2 ч

    Приготовление

  • 30

    порций

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Ці пиріжки сподобаються лінівим хазяйкам, адже довго возитися з тістом за цим рецептом, не треба. Ліверні пиріжки на рідкому тісті ще називають "орськими" і їхній смак добре відомий людям, що жили за радянських часів - тоді ці пиріжки були популярні. Завдяки рідкому тісту, випічка виходить особливо ніжною, повітряною. Спробуйте приготувати!

Ингредиенты

Основные ингредиенты

  • Сіль за смаком

  • Сіль

    1 ст. ложка з верхом

Способ приготовления

Беремо в рівних пропорціях курячий лівер: серця, шлунків і печінки. Перемелюємо на м'ясорубці з крупними гратами.Тушкуємо фарш 20-25 хвилин в глибокій сковороді до готовності.Солимо, перчимо.Додаємо змеленого на м'ясорубці лука. Лук з фаршем тушкувати не потрібно.Розмішуємо цибулю з гарячим фаршем і залишаємо остигати.У теплій воді розводимо дріжджі з цукром.Даємо постояти 10 хвилин.Додаємо сіль, всю муку і добре розмішуємо.Тісто готове через 45 хвилин.Нагріваємо масло для фритюру.Змащуємо маслом стіл.Занурюємо долоні в масло і відщипуємо шматочки тіста.Викладаємо на долоню шматочок тесту, розплющуємо в коржик.Ложкою викладаємо начинку і трохи розподіляємо її по довжині пиріжка.Звертаємо рулетом тісто з одного краю. Одержаний пиріжок опускаємо у фритюр.

Смачного!

З чим і як подавати

Пиріжки прийнято подавати зі сметаною або з будь-яким іншим соусом.