Мафіни "Чорничка": смакота з лише півсклянки ягід
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
25 мин
Приготовление
-
5
порций
Смачна та корисна випічка для неквапливого ранку. А щоб ягоди краще зберігали форму, перед тим, як покласти їх в тісто, посипте трохи борошном.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
200 г + 1 ч.л.
-
200 г
-
1 ч.л.
-
за смаком
-
Чорниця (свіжа або заморожена)
1/2 склянки
-
150 г
-
0,5 склянки
-
2 шт.
-
20 г
-
50 мл
Способ приготовления
Пшеничне борошно змішайте з кукурудзяним, а також з розпушувачем і сіллю.1/2 склянки чорниці розімніть вилкою.Масло збийте з цукром, додайте 2 яйця, цедру лимона, розім'яту чорницю.Влийте трохи молока, потім всипте частину сухих інгредієнтів, і так кілька разів, чергуючи молоко й сухі інгредієнти.Перемішуйте все лопаткою.В кінці додайте чорницю, посипану 1 ч. л. борошна.Акуратно перемішайте.Розкладіть тісто у форми, посипте зверху цукром і випікайте при 180 градусах 25 хвилин.Читай также: Сладкие маффины: Топ-5 лучших рецептов по версии SMAK.UA