Мафіни "Чорничка": смакота з лише півсклянки ягід

Автор
Мафіни "Чорничка": смакота з лише півсклянки ягід
  • 25 мин

    Приготовление

  • 5

    порций

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Смачна та корисна випічка для неквапливого ранку. А щоб ягоди краще зберігали форму, перед тим, як покласти їх в тісто, посипте трохи борошном.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Пшеничне борошно змішайте з кукурудзяним, а також з розпушувачем і сіллю.1/2 склянки чорниці розімніть вилкою.Масло збийте з цукром, додайте 2 яйця, цедру лимона, розім'яту чорницю.Влийте трохи молока, потім всипте частину сухих інгредієнтів, і так кілька разів, чергуючи молоко й сухі інгредієнти.Перемішуйте все лопаткою.В кінці додайте чорницю, посипану 1 ч. л. борошна.Акуратно перемішайте.Розкладіть тісто у форми, посипте зверху цукром і випікайте при 180 градусах 25 хвилин.

Читай также: Сладкие маффины: Топ-5 лучших рецептов по версии SMAK.UA