Солоне печиво з бринзою
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
15 мин
Приготовление
-
3
порции
Незвичайна випічка здивує своїм смаком.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
0,5 кг
-
1 скл.
-
1 шт.
-
1 шт.
-
0,5 скл.
-
0,5 ч.л.
-
1 ст.л.
-
за смаком
-
за смаком
-
1 ст.л.
Способ приготовления
Бринзу викладаємо до миски, розминаємо її ложкою.Додаємо потроху половину муки та розтираємо її з бринзою. Насипаємо сушений кріп, мак й розпушувач для тіста. Також додаємо яйце та кефір. Перемішуємо. Й додаємо решту муки, замішуємо тісто.Готове тісто викладаємо у миску, накриваємо рушником і ставимо в холодильник на 30 хвилин.Тісто розкачуємо й вирізаємо кругле печиво. Змащуємо збитим жовтком, посипаємо кмином й викладаємо на деко, застелене папером для випічки.Ставимо печиво до духовки, розігрітої до 200 градусів. Й печемо 15 хвилин.Як та з чим подавати
Готове печиво можна їсти й так, а можна пригощати гостей змастивши його паштетом.