Солоне печиво з бринзою

Автор
Солоне печиво з бринзою
  • 15 мин

    Приготовление

  • 3

    порции

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Незвичайна випічка здивує своїм смаком.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Бринзу викладаємо до миски, розминаємо її ложкою.Додаємо потроху половину муки та розтираємо її з бринзою. Насипаємо сушений кріп, мак й розпушувач для тіста. Також додаємо яйце та кефір. Перемішуємо. Й додаємо решту муки, замішуємо тісто.Готове тісто викладаємо у миску, накриваємо рушником і ставимо в холодильник на 30 хвилин.Тісто розкачуємо й вирізаємо кругле печиво. Змащуємо збитим жовтком, посипаємо кмином й викладаємо на деко, застелене папером для випічки.Ставимо печиво до духовки, розігрітої до 200 градусів. Й печемо 15 хвилин.

Як та з чим подавати

Готове печиво можна їсти й так, а можна пригощати гостей змастивши його паштетом.