Надзвичайний японський бісквіт «Кастелла» з крем-чіз
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
45 мин
Приготовление
-
6
порций
Що цікаво - цей бісквіт, виготовлений з яєць, борошна, крохмалю і меду, став популярним у Японії завдяки португальським торговцям.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
5 шт.
-
2 ст.л.
-
50 г
-
1 ч.л.
-
1 порція
Способ приготовления
Яйця розбити в глибоку миску і збити до пишної піни, потім додати цукор і ще раз збити до повного розчинення цукру.Мед розтопити на водяній бані. У яєчну масу додати крохмаль, борошно і ретельно збити до однорідної консистенції за допомогою міксера. Влити мед і ще раз ретельно збити міксером.2 форми для випікання, діаметром не більше 22 см, застелити пергаментним папером і змастити вершковим маслом. Перелити в них тісто і поставити в духовку випікатися на 15 хвилин при температурі 180 °С, потім знизити температуру до 165 °С і випікати ще 30 хвилин.Готовий бісквіт вийняти з духовки, перекласти на решітку, зняти папір, накрити рушником і залишити на 20 хвилин, щоб він охолов.Змастити бісквіт крем-чізом, накрити другим бісквітом і змастити зверху.Подавати випічку із зеленим чаєм.