Надзвичайний японський бісквіт «Кастелла» з крем-чіз

Автор
Надзвичайний японський бісквіт «Кастелла» з крем-чіз
  • 45 мин

    Приготовление

  • 6

    порций

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Що цікаво - цей бісквіт, виготовлений з яєць, борошна, крохмалю і меду, став популярним у Японії завдяки португальським торговцям.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Яйця розбити в глибоку миску і збити до пишної піни, потім додати цукор і ще раз збити до повного розчинення цукру.Мед розтопити на водяній бані. У яєчну масу додати крохмаль, борошно і ретельно збити до однорідної консистенції за допомогою міксера. Влити мед і ще раз ретельно збити міксером.2 форми для випікання, діаметром не більше 22 см, застелити пергаментним папером і змастити вершковим маслом. Перелити в них тісто і поставити в духовку випікатися на 15 хвилин при температурі 180 °С, потім знизити температуру до 165 °С і випікати ще 30 хвилин.Готовий бісквіт вийняти з духовки, перекласти на решітку, зняти папір, накрити рушником і залишити на 20 хвилин, щоб він охолов.Змастити бісквіт крем-чізом, накрити другим бісквітом і змастити зверху.

Подавати випічку із зеленим чаєм.