Таку вечерю чоловік із задоволенням і готуватиме, і їстиме: головне — не забудьте пиво

Читать на русском
Автор
Вийде неймовірно смачно
Вийде неймовірно смачно. Фото noviydoctor.com

Такі реберця вийдуть навіть у кулінара-початківця.

Апетитні свинячі ребра – це завжди чудова ідея для ситної сімейної вечері. Хоча рецептів їх дуже багато, кулінари постійно вигадують нові, щоб здивувати близьких.

Сьогодні "Добрі новини" діляться незвичайним рецептом. Такі свинячі ребра ваш чоловік захоче не лише їсти, а й готувати. Головне – придбати достатньо пива, бо це важливий інгредієнт рецепту.

Як приготувати свинячі ребра в пиві

Інгредієнти:

  • 1 кг свинячих ребер;
  • 200 мл темного пива;
  • 3 ст. ложки меду;
  • 20 г гострого перцю;
  • 20 г часнику;
  • 10 г соєвого соусу;
  • лавровий лист;
  • чорний перець;
  • запашний перець;
  • суміш прованських трав;
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. У киплячу підсолену воду викладемо свинячі ребра, лавровий лист, чорний запашний перець. Варимо все протягом 4-5 хвилин, після чого відкидаємо ребра на друшляк і даємо обсохнути.
  2. У пиво додаємо мед, подрібнений часник та перець, соєвий соус, чорний перець великого помелу, суміш запашних трав та перемішуємо до повного розчинення меду.
  3. На розігріту сковороду з невеликою кількістю рослинної олії викладаємо ребра та обсмажуємо їх до золотистої скоринки. Додаємо до м’яса маринад і тушкуємо протягом 10-12 хвилин.
  4. Через зазначений час зменшуємо вогонь до середнього та готуємо ще 3-4 хвилини, постійно перевертаючи ребра.

Готові ребра викладаємо на тарілку та зверху поливаємо соусом. Подаємо до столу з картопляним пюре.