Лише один інгредієнт змінить смак смаженої картоплі: що треба додати

Читать на русском
Автор
9715
Картопля виходить дуже ніжною
Картопля виходить дуже ніжною. Фото Згенеровано ШІ (Телеграф)

Рецепт нереально смачної вечері

Смажена картопля — неймовірно смачний і простий варіант вечері. Якщо додати лише один інгредієнт, можна повністю змінити її смак. Раніше ми розповідали, як приготувати картоплю в мундирі, а тепер ділимося, який простий продукт зробить її фантастично смачною.

Весь секрет у сметанному соусі, в якому картоплю треба протушкувати. Рецептом поділилися на порталі "1 хвилина".

Як приготувати картоплю у сметанному соусі

Інгредієнти:

  • 600 г картоплі;
  • 120 г сметани;
  • 60 мл води;
  • 3 ст. л. олії;
  • 0,5 ч. л. паприки;
  • 2 гілочки кропу;
  • 3 гілочки петрушки;
  • сіль, перець — на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Очищуємо картоплю та нарізаємо на брусочки. Промиваємо під проточною водою, щоб видалити зайвий крохмаль.
  2. Підсушуємо картоплю. Наливаємо воду у сметану і перемішуємо до однорідності.
  3. Ставимо пательню на вогонь і наливаємо олію. Розігріваємо.
  4. Викладаємо картоплю на пательню і смажимо 10 хвилин, постійно помішуючи.
  5. Зменшуємо вогонь. Додаємо сіль, перець і перемішуємо.
  6. Вливаємо сметанну суміш і ще раз обережно перемішуємо. Накриваємо кришкою і тушкуємо ще 10 хвилин.
  7. Подрібнюємо зелень і посипаємо картоплю. Подаємо на стіл.

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати котлети без м’яса. Ми поділилися простим рецептом нереально смачної вечері.