Не кропом єдиним: з чим ще приготувати молоду картоплю смачно
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Картопля з овочами ідеально підходить як гарнір до м'яса, птиці, риби
Молоду картоплю переважно відварюють та подають з кропом. Але її також можна потушкувати у сметані, запекти чи обсмажити з часничком.
Сьогодні ми хочемо запропонувати приготувати молоду картоплю з овочами. Так вона вийде ще ситнішою, інформують на Instagram-сторінці "stasia.creator".
Як приготувати молоду картоплю з овочами
Інгредієнти:
- молода картопля – 1 кг;
- горошок – 300 г;
- пучок шпинату;
- пучок молодої цибулі або цибуля порей;
- гриби – 200-300 г;
- вершки – 150 мл;
- зелень (петрушка/кріп);
- сіль, перець;
Спосіб приготування:
- Картоплю ретельно помити (за бажанням почистити).
- Відварити у підсоленій воді.
- Поки картопля вариться, на сковорідці підсмажити нарізану кубиками цибулю, гриби та шпинат з горошком.
- У протушковану овочеву суміш додати відварену картоплю і вершки.
- Перемішати, готувати ще декілька хвилин.
Раніше ми писали, чому смажена картопля перетворюється на неапетитну "кашу". Ви припускаєтесь помилок, що псують страву.