Українська страва, смачніша за печиво і цукерки: простий десерт, що таке в роті
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1355
Такі млинці виходять особливо апетитними
У стравах, які традиційно готують на Медовий Спас, використовується багато маку. Ми ділились рецептом смачної обрядової страви — шуликів. Тепер розповідаємо, як приготувати дуже вдалу і для багатьох улюблену начинку для млинців — з перетертого маку та меду.
Смачна та ароматна макова начинка – це чудовий варіант начинки для млинців. "Телеграф" пропонує класичний рецепт.
Інгредієнти:
- Мак — 200 г
- Молоко — 100 мл
- Цукор — 150 г
- Ванільний цукор — 15 г
- Вершкове масло — 20 г
- Мед — до смаку
Спосіб приготування:
- Мак залийте окропом і залиште на 30-40 хвилин. Він повинен розпаритись.
- Злийте воду, можна навіть відкинути мак на сито для кращого результату. Перебийте мак у блендері до однорідної маси.
- Додайте цукор, ванільний цукор. Влийте в макову масу розтоплене вершкове масло і додайте мед до смаку.
- Добре перемішайте блендером. Начинка готова!
Після цього можна змащувати ті млинці, які вам подобаються. Ми ділились кількома перевіреними рецептами. Це можуть бути пишні "сільські" млинці, або особливо тоненькі, аж мереживні.