З цими пісними капустяними котлетами про м'ясо і не згадаєте: вся сім'я буде сита

Читать на русском
Автор
Буде ситою вся сім'я
Буде ситою вся сім'я. Фото ideogram.ai

Смачна та ситна страва

Під час Успенського посту, що триває з 1 по 14 серпня за новоюліанським календарем, господині намагаються готувати смачні та ситні страви. Зокрема, як закуску, можна приготувати кабачки у пивному клярі або зварити пісний борщ.

Сьогодні ми пропонуємо приготувати капустяні котлети. Вони виходять дуже смачними, переконують на YouTube-каналі "Oksana Vision".

Як приготувати капустяні котлети

Інгредієнти:

  • 600 г капусти;
  • 2 картоплі;
  • 1 цибулі;
  • 4 зуб часнику;
  • зелень;
  • 100 г манки або рисового борошна;
  • сіль, перець, трави;
  • олія для смаження;

Спосіб приготування:

  1. Стару білокачанну капусту нарізати невеликими шматочками. попередньо прибравши качан.
  2. Вкинути капусту у киплячу воду та проварити протягом трьох хвилин після закипання.
  3. Відкинути на друшляк та охолодити.
  4. Тим часом очистити картоплю та натерти на дрібній тертці, відтиснути зайву вологу.
  5. Цибулю та часник натерти.
  6. Зелень подрібнити.
  7. Капусту перебити у блендері.
  8. З'єднати усі інгредієнти, перемішати, посолити, поперчити, додати улюблені спеції.
  9. Додати манку, перемішати, залишити на 15 хвилин.
  10. Сформувати котлетки, обсмажити їх на розігрітій з олією сковороді до золотистості.
  11. За бажанням, можна полити пісною сметаною з кеш'ю.

Раніше ми писали, як приготувати салат з картоплі, горошку та моркви по-корейськи. Він виходить смачним та ситним.