З цими пісними капустяними котлетами про м'ясо і не згадаєте: вся сім'я буде сита
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Смачна та ситна страва
Під час Успенського посту, що триває з 1 по 14 серпня за новоюліанським календарем, господині намагаються готувати смачні та ситні страви. Зокрема, як закуску, можна приготувати кабачки у пивному клярі або зварити пісний борщ.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати капустяні котлети. Вони виходять дуже смачними, переконують на YouTube-каналі "Oksana Vision".
Як приготувати капустяні котлети
Інгредієнти:
- 600 г капусти;
- 2 картоплі;
- 1 цибулі;
- 4 зуб часнику;
- зелень;
- 100 г манки або рисового борошна;
- сіль, перець, трави;
- олія для смаження;
Спосіб приготування:
- Стару білокачанну капусту нарізати невеликими шматочками. попередньо прибравши качан.
- Вкинути капусту у киплячу воду та проварити протягом трьох хвилин після закипання.
- Відкинути на друшляк та охолодити.
- Тим часом очистити картоплю та натерти на дрібній тертці, відтиснути зайву вологу.
- Цибулю та часник натерти.
- Зелень подрібнити.
- Капусту перебити у блендері.
- З'єднати усі інгредієнти, перемішати, посолити, поперчити, додати улюблені спеції.
- Додати манку, перемішати, залишити на 15 хвилин.
- Сформувати котлетки, обсмажити їх на розігрітій з олією сковороді до золотистості.
- За бажанням, можна полити пісною сметаною з кеш'ю.
Раніше ми писали, як приготувати салат з картоплі, горошку та моркви по-корейськи. Він виходить смачним та ситним.