Кавунові чіпси - такі нетривіальні можливі тільки вдома

Автор
Кавунові чіпси - такі нетривіальні можливі тільки вдома
  • 1 ч

    Приготовление

  • 20

    порций

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Якщо є овочеві чіпси, то чому ж не спробувати кавунові? Смачно, оригінально, і, головне, низькокалорійно! А як здивуються друзі, коли холодною зимою ви пригостите їх чіпсами з кавуна!

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Наріжте кавун на смужки товщиною 3-3,5 см.Розкладіть на деку і сушіть в духовці від 4 до 8 годин (в залежності від потужності духової шафи) при температурі не більше 70 градусів. Якщо у вас немає електросушарки, то підійде і звичайна духовка.

Як і де зберігати:

Термін зберігання таких кавунових чіпсів близько 1 року в скляній тарі або пластиковому контейнері. Не зберігайте сушений кавун в пакеті з пластикової застібкою!

З чим смакувати:

Кавунові чіпси - відмінний десерт, який їдять із чаєм. Сушені кавунові часточки - не тільки самостійне блюдо, але і складова багатьох десертів. При самостійному приготуванні морозива подрібнені кавунові чіпси можна додати в суміш для отримання характерного аромату і смаку. Також кавун чудово доповнює будь-які готові смаколики.

До речі:

Якщо ви хочете солоні чіпси, присипте кавунові смужки морською сіллю, і тільки після цього включайте сушилку.