Кавунові чіпси - такі нетривіальні можливі тільки вдома
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
1 ч
Приготовление
-
20
порций
Якщо є овочеві чіпси, то чому ж не спробувати кавунові? Смачно, оригінально, і, головне, низькокалорійно! А як здивуються друзі, коли холодною зимою ви пригостите їх чіпсами з кавуна!
Способ приготовления
Наріжте кавун на смужки товщиною 3-3,5 см.Розкладіть на деку і сушіть в духовці від 4 до 8 годин (в залежності від потужності духової шафи) при температурі не більше 70 градусів. Якщо у вас немає електросушарки, то підійде і звичайна духовка.Як і де зберігати:
Термін зберігання таких кавунових чіпсів близько 1 року в скляній тарі або пластиковому контейнері. Не зберігайте сушений кавун в пакеті з пластикової застібкою!
З чим смакувати:
Кавунові чіпси - відмінний десерт, який їдять із чаєм. Сушені кавунові часточки - не тільки самостійне блюдо, але і складова багатьох десертів. При самостійному приготуванні морозива подрібнені кавунові чіпси можна додати в суміш для отримання характерного аромату і смаку. Також кавун чудово доповнює будь-які готові смаколики.
До речі:Якщо ви хочете солоні чіпси, присипте кавунові смужки морською сіллю, і тільки після цього включайте сушилку.