Варення з кабачків та ківі "Хамелеон"
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
1 ч
Приготовление
Вирішивши закатати варення з кабачків та ківі на зиму, ви отримаєте задоволення не лише від смаку, але й забезпечите своїм рідним цілий набір вітамінів. Красивий насичено-зелений колір варення так і проситься його скуштувати! Не бійтеся вмісту кабачка, у солодкій закрутці цей овоч - як справжній хамелеон: цілковито приймає смак свого сусіда - ківі в данному випадку.
Способ приготовления
У воду додайте цукор, закип’ятіть сироп. Варіть його до тих пір, поки весь цукор повністю не розчиниться.Кабачки, нарізані невеликими кубиками, залийте готовим сиропом, дайте суміші настоятися протягом однієї години.Ківі разом з шкіркою пробланшируйте протягом двох-трьох хвилин, потім очистіть плоди від шкірки. З кабачків злийте сироп. Закип’ятіть його, повторно залийте овочі на одну годину.Поставте кабачки в сиропі на плиту, проваріть протягом десяти хвилин. Додайте нарізані дрібними шматками ківі.Продовжуйте варити варення ще 25-30 хвилин до повної готовності.Рекомендація:
Для варення можна використовувати будь-які кабачки. Досвідчені кулінари стверджують, що навіть перезрілі овочі здатні перетворитися в смачні ласощі. Але якщо ви хочете отримати ніжне варення, яке тане, то краще брати молоді кабачки, довжина яких не перевищує 20 см.