Варення з кабачків та ківі "Хамелеон"

Автор
Варення з кабачків та ківі "Хамелеон"
  • 1 ч

    Приготовление

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Вирішивши закатати варення з кабачків та ківі на зиму, ви отримаєте задоволення не лише від смаку, але й забезпечите своїм рідним цілий набір вітамінів. Красивий насичено-зелений колір варення так і проситься його скуштувати! Не бійтеся вмісту кабачка, у солодкій закрутці цей овоч - як справжній хамелеон: цілковито приймає смак свого сусіда - ківі в данному випадку.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

У воду додайте цукор, закип’ятіть сироп. Варіть його до тих пір, поки весь цукор повністю не розчиниться.Кабачки, нарізані невеликими кубиками, залийте готовим сиропом, дайте суміші настоятися протягом однієї години.Ківі разом з шкіркою пробланшируйте протягом двох-трьох хвилин, потім очистіть плоди від шкірки. З кабачків злийте сироп. Закип’ятіть його, повторно залийте овочі на одну годину.Поставте кабачки в сиропі на плиту, проваріть протягом десяти хвилин. Додайте нарізані дрібними шматками ківі.Продовжуйте варити варення ще 25-30 хвилин до повної готовності.

Рекомендація:

Для варення можна використовувати будь-які кабачки. Досвідчені кулінари стверджують, що навіть перезрілі овочі здатні перетворитися в смачні ласощі. Але якщо ви хочете отримати ніжне варення, яке тане, то краще брати молоді кабачки, довжина яких не перевищує 20 см.