Десерт із запеченим виноградом
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
25 мин
Приготовление
-
1
порция
Осінь багата своїм врожаєм, зокрема - виноградом. Якщо ви вже вдосталь наїлися його у свіжому вигляді (в якому, він, безперечно, найкорисніший), можна включити фантазію і приготувати з цієї чарівної ягоди смачний десерт. М-м-м...Легкий, вишуканий і смачний, від якого важко втриматися!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
200 мл.
-
200 г.
-
за смаком.
Способ приготовления
Виноград вимити, обсушити паперовим рушником, викласти у форму для запікання і відправити в розігріту до 180 градусів духову шафу. Запікати 10-15 хвилин або до м'якості, остудити.Вершки збити з цукровою пудрою до густої піни, додати сир і ще раз збити.Печиво поламати на невеликі шматочки.У креманки, або прозорі келихи, викласти шар печива, потім шар винограду і шар крему. Повторити всі шари.Прикрасити десерт за смаком, охолодити в холодильнику і можна пригощатися.
До речі:
До десерту можна дати улюблені за смаком топінги.