Смажений пеленгас у клярі: покроковий рецепт
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
10 мин
Приготовление
-
4
порции
Проста в приготуванні рибка обов'язково сподобається всій вашій родині. Доповніть її відвареною картоплею та салатом - і легка, смачна вечеря готова!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
1 шт.
-
1 шт.
-
150 г
-
1,5 ст.л.
-
40 мл
-
Сіль за смаком
-
за смаком
-
для смаження
Способ приготовления
Для приготування кляру збийте яйце, додайте до нього соєвий соус, молоко, перець, сіль. Все добре перемішайте.Тепер візьміть рибу, шматки повинні бути не дуже великі. Промийте рибу і висушіть серветкою.Опустіть шматочки в кляр, а потім в борошно та відправляйте їх на попередньо розігріту пательню з рослинним маслом. Смажте під кришкою з двох сторін. Готову рибу викладіть на тарілку, та за бажанням прикрасьте зеленню.Як та з чим подавати
Подайте до смаженої риби гарнір з рису або картоплі.
Смачного!