Смажений пеленгас у клярі: покроковий рецепт

Автор
Смажений пеленгас у клярі: покроковий рецепт
  • 10 мин

    Приготовление

  • 4

    порции

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Проста в приготуванні рибка обов'язково сподобається всій вашій родині. Доповніть її відвареною картоплею та салатом - і легка, смачна вечеря готова!

Ингредиенты

Основные ингредиенты

  • Сіль за смаком

Способ приготовления

Для приготування кляру збийте яйце, додайте до нього соєвий соус, молоко, перець, сіль. Все добре перемішайте.Тепер візьміть рибу, шматки повинні бути не дуже великі. Промийте рибу і висушіть серветкою.Опустіть шматочки в кляр, а потім в борошно та відправляйте їх на попередньо розігріту пательню з рослинним маслом. Смажте під кришкою з двох сторін. Готову рибу викладіть на тарілку, та за бажанням прикрасьте зеленню.

Як та з чим подавати

Подайте до смаженої риби гарнір з рису або картоплі.

Смачного!