Рибна юшка від ведучого Сніданок з 1+1 Руслана Сенічкіна
- Автор
- Дата публикации
- Автор
А ви знали, що страва не буде рибною юшкою, а звичайним рибним супом, якщо на останок не додати полінце фруктового дерева, яке ще горить? Ось Руслан Сенічкін розповідає, як приготувати справжню юшку!
Що потрібно
- Короп - 1,5 кг
- Морква - 2 шт.
- Картопля - 6 шт.
- Вода - 7 л
- Цибуля - 1 шт.
- Пшоно - 200 г
- Томати - 3 шт.
- Горілка - 50 г
- Спеції та лаврове листя - за смаком
Соус
- Петрушка - 30 г
- Часник - 4 зубки
Спосіб приготування:
Розрізаємо рибу на чотири шматочкиНарізаємо моркву, картоплю, цибулю.У казан з водою кладемо моркву та картоплю. Приблизно 5-7 хвилин.Потім кладемо рибу та додаємо пшоно, лаврове листя, цибулю, спеції.Коли юшка майже готова додаємо нарізаних томатів та зелений соус. *Соус готуємо – часник та петрушку перебиваємо у блендері.А також додаємо горілку та сіль за смаком.Страва не буде рибною юшкою, а звичайним рибним супом, якщо на останок не додати полінце фруктового дерева (вишні), яке ще горить. Полінце занурити на декілька секунд у юшку.