Суп а-ля беф бургиньон

Автор
Суп а-ля беф бургиньон
Насичений та зігріваючий суп - чудова ідея обіду в цю холодну пору року.

Складові

  • Яловичина - 1 кг.
  • Бекон сірокопченій - 100 г.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Морква - 2 шт.
  • Часник - 3 зубчики.
  • Селера корінь - ¼ шт.
  • Томатна паста - 2 ст. л.
  • Вино червоне сухе - 375 мл.
  • Лавровий лист - 2 шт.
  • Чебрець свіжий - 4 гілочки.
  • Печериці свіжі - 500 г.
  • Сіль - за смаком.
  • Перець мелен.- за смаком.

Спосіб приготування

Обсмажте бекон. Перекладіть його на бумажне полотенце.Обсмажите подріблені печериці.Наріжте мясо та обсмажте його до золотистого кольору.Викладіть м'ясо в тарілку, добавте сіль та перець.Наріжче паралельно кубиками овочі: цибулю, часник, моркву та селеру. Проваріть їх до прозорості в кастрюлі. Додайте томатну пасту.У каструлю викладіть м'ясо, добавте вино.Доведіть до кипіння.Влийте бульйон і воду, додайте лавровий лист, гілочки чебрецю.Варіть на слабкому вогні до готовності м'яса.Коли м'ясо буде готове, викласти в суп бекон і печериці, варити 20 хвилин.Посолити і поперчити.Вийняти гілочки чебрецю і лавровий лист.

Як і з чим подавати

Подавати, посипавши улюбленою зеленню.

Смачного!